top of page

Meezingcafés

Toen we nog zonder bang te zijn voor aerosolen vrijelijk de ruimte in konden zingen, organiseerde en hostte ik de externe Meezingcafés van cultureel centrum VRIJDAG in Groningen.

Het Meezingcafé is er voor iedereen en is een soort gezamenlijke karaoke-sessie: een professionele muzikant, een host en een groot scherm met daarop de songteksten geprojecteerd - en meezingen maar! We zingen altijd herkenbare, mooie, vrolijkmakende en soms ietwat melancholische meezingers. Erg fijn: je hoeft absoluut niet mooi te kunnen zingen!

Het Meezingcafé kan ook worden ingehuurd bij commerciële evenementen. Zo brachten we al muziek in de Groninger Museumnacht, op de Grote Markt tijdens kerst en tijdens het afscheid van de Selwerd-flats in Groningen.

Tijdens de corona-quarantaine zijn we doorgegaan met samen zingen, maar dan digitaal als het Coronacafé. De deelnemers hoorden alleen de muzikanten (die leuke pianist is mijn man Daan, met wie ik natuurlijk samen in quarantaine was), maar zagen de andere deelnemers ook meezingen! Zie ook het voorproefje: het Coronacafélied zoals we dat samen zongen eind mei 2020!

Meer informatie over de reguliere Meezingcafés op de website van VRIJDAG.

bottom of page