top of page

Koordirectie

Als dirigent ben ik vrolijk, kundig en enthousiast en staan saamhorigheid en plezier in het zingen voorop. Ik ben het meeste thuis in de popmuziek, hoewel ik af en toe een licht klassiek stuk ook prachtig vind. Omdat ik zelf een (koor)zangeres ben, met 20+ jaar ervaring, focus ik graag op stemvorming: hoe zing je bijvoorbeeld hoger zonder schel te worden? Hoe intoneer je door juist klinkergebruik? Door mijn kennis van het Engels kan ik koren ook goed coachen in de juiste Engelse uitspraak.

Ook is het mijn grote kracht om te kunnen inschatten wat een koor nodig heeft en ambieert - en daarop de repetities aan te passen. Is het nog uitdagend genoeg voor iedereen? Gaat het juist te snel? Vergeten we niet te lachen?

Volgens koorleden

Jij bent als dirigent zeer betrokken en inspirerend en de manier waarop jij een koor dirigeert, brengt een glimlach op het gezicht van de koorleden.

Omdat je zo’n fijn en vrolijk mens bent, geeft het zingen je nog meer energie. Je bent een mensen-mens en dat is zeer plezierig.

-Marchien

AANSTEKELIJK ENTHOUSIAST EN GEWELDIG LEUK MENS

- Harry

Ik heb in het afgelopen jaar van jou geleerd om mijn stem/ ademhaling beter te gebruiken en ik durf nu te zingen.
Wat was het leuk met je.

-Ria

Ik heb de tijd met jou als dirigente van ons koor Advendo als zeer positief ervaren. Je bent kundig , hebt inlevingsvermogen, bent altijd vrolijk (tenminste op koor, ha ha!) en weet ons prima te stimuleren; kunt gemaakte ‘fouten’ toegeven en op plezierige wijze herstellen. Je vrolijkheid stimuleert om mee te willen doen en je laat iedereen in z’n waarde! Kortom: je bent enthousiast en aanbevelenswaardig!! Ik weet zeker: onze show was een succes geworden!

- Jan

Met heel veel plezier hebben wij genoten van een enthousiaste meedenkende vakbekwame dirigente.

- Froukje

Met haar plezierige en energieke wijze van dirigeren is elke repetitieavond een feestje!

En niet onbelangrijk: veel tips gekregen.

- Joke

Hi Isolde, jammer dat we [door corona] geen uitvoering met je hebben gehad. Je hebt met zoveel enthousiasme en gedrevenheid ons begeleid. We hadden er zoveel zin in.

Ik heb je leren kennen als erg spontaan, vriendelijk. Voor mij was je een prima dirigente met plezier in je werk.

Veel succes en geluk voor de toekomst!

- Eleonore

Met Isolde heb ik met veel enthousiasme en plezier gezongen, ga je zeker missen

- Ada

bottom of page